В момента има 15  гости и няма потребители и в сайта

Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

За нас - Кадастра

За Кадастра

„ТОЗИ, КОЙТО ЗНАЕ ВСИЧКИ ОТГОВОРИ, ОЩЕ НЕ Е ПОЛУЧИЛ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ”

 Кадастра (2005 г.) създадохте Вие ➤ нашите интелигентни, търсещи нови знания и повече информация, стремящи се към икономическо развитие КЛИЕНТИ.

Повече от 10 години, ние предлагаме завършен цикъл от юридически и счетоводни услуги, подходящи за малкия и среден бизнес.

Стреми се, максимално ефективно и на разумна цена да задоволим потребностите на нашите клиенти от информация, за да стигнете с наша помощ до правилни и полезни решения за вашия безнес още от момента на създаването му.

Правните и счетоводни услуги, които предлагаме са много и разнообразни, но имат един общ белег ➤ те са свързани с търсене на рационални и законни решения, целящи постигането на максимално полезен резултат за нашите клиенти.

Защо Кадастра? 

➤ Нашите клиенти не плащат за еднократна услуга. Те печелят доверен, траен и дискретен партньор и консултант;

 ➤ Нашите клиентисте са спокойни и сигурни, че винаги, когато възникне неотложен правен, административен или счетоводен проблем, те има на кого да се обадят, за да вземем заедно правилното решение;

➤ Ние предоставяме знанията си на разумни цени – без скрити такси, без доплащания, отбелязани с дребен шрифт. Цените на Кадастра са крайни;

➤ Стремим са да предлагаме качествани услуги  – защото знаем как, учим се постоянно, не разчитаме на „стари лаври”. Ако все пак нямаме готово решение за конкретния казус – ще го намерим;

➤ Кадастра ще свърши всичко вместо вас – без усложнения, без извинения, защото ценим отделеното от клиента време и гласуваното доверие.

Какви са нашите цели и съвпадат ли те с Вашите потребности?

Да получавате адекватна информация в точния момент, въз основа на която да вземате правилни решения;

☛ Да спестим ценно време и усилия, нужни за комуникацията с органите на държавната или общинска администрация;

Благодарение на специализираните си знания и опита ни при решаване на специфични проблеми, да действаме по най-добрия начин и да намерим най-прекия път на клиента до дадена цел, съобразно неговите нужди и спецификата на казуса.

Нашата сила

Знанието - като най - висш идеал на човека, като една безкрайност, която се опитваме да овладеем. Смисълът на знанието обаче не е в неговото трупане, защото само по себе си знанието не е почти нищо. Съчетано с много труд, ние се опитваме да го споделим с тези от Вас, които имат нужда от него.

Опита – възползвайте се от професионалния опит на екипа на Кадастра, който представлява един друг вид знание – знанието за знанието от натрупания опит.

Не забравяйте!

„ЕДИНСТВЕНИЯТ ГЛУПАВ ВЪПРОС Е НЕЗАДАДЕНИЯТ”