Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

Регистрация на ООД

 Регистрация на ООД в Търговски регистър


Как се развива производството по регистрация на ООД в Търговски регистър и какво представлява дружеството с ограничена отговорност, какви са видовете правни форми на търговска дейност? Това ли са въпросите, които Ви вълнуват? Не вярвам! Ако все пак толкова много Ви интересуват тези теоретични въпроси, щяхте да завършите право или счетоводство и контрол. Ако не сте завършили някоя от горните специалности, но въпреки това искате да получите теоретични знания по темата, google знае всичко.
Тук няма да Ви занимаваме с теоретични разработки и абстракции, а ще преминем по същество. В случай, че сте преценили да развивате бизнес в съдружие с още едно или повече физически и/или юридически лица, тогава сте попаднали на подходящата информация в интернет пространството.

Ако смятате да развивате търговска дейност самостоятелното, моля не си губете времето и преминете към РЕГИСТРАЦИЯ на ЕООДили РЕГИСТРАЦИЯ на ЕТ.

Предварителните въпроси, върху които е добре да помислите, преди да престъпите към регистрация на ООД:


- В равни квоти ли ще бъде разпределен капитала между съдружниците? Не крие ли това разпределение рискове за бъдещата дейност на дружеството?


- Всички съдружници ли ще участват в управлението на ООД? Само един от съдружниците ли ще бъде управител и ако „да” имате ли си необходимото доверие?


- Участието в капитала на дружеството равен брой гласове ли ще дава на съдружниците в общото събрание или по - добре съотношението да е различно?

- Какво е набирателан сметка на Фирмата и от кой и кога се открива?


На тези и още други подобни въпроси е препоръчително да получите информирани отговори, преди да престъпите към Регистрация на ООД, защото след като регистрирате дружеството ще бъде късно, по – трудно, а понякога невъзможно (при липса на съгласие от страна на всички съдружници) да предотвратите последиците, ако вземете неинформирани решения.

Екипът на Кадастра ЕООД с удоволствие ще Ви помогне  при вземане на решение по горепосочените въпроси.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕМ ПРОЦЕДУРАТА ПО РЕГИСТРАЦИЯ НА ООД Е НЕОБХОДИМО ДА НИ ДАДЕТЕ СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ:


• Фирма на дружеството - фирмата на дружеството е всъщност името на юридическото лице (моля уточнете поне две възможности, за да имате вариант, ако първата възможност отпадне, защото името е заето)
•Точен адрес за седалище и адрес на управление с пощенски код - с оглед специфичните функции на този адрес запознайте се предварително с нашите услуги:
- СЕДАЛИЩЕ НА ФИРМА;
- ОФИС АДРЕС НА ФИРМА;
- ДАНЪЧЕН АДРЕС;
• Данните на съдружниците по лична карта;
• Лични данни на управителя /управителите на дружеството;
• Как ще бъдат разпределени дяловете между съдружниците /в равни квоти или не/;
• Размер на капитала - 2 лв. или по – висок капитал.

По въпрос за личните данни, подписвате декларация - съгласие, че сте съгласни да обработим и използваме Вашите лични данни единствено и само за регистрацията на конкретната фирма в търговски регистър.


Ако имате запитвания или неясноти във връзка първоначалната информация, която ни е необходима, за да стартираме процедурата по Регистрация на ООД, свържете се с нас чрез формата за Online КОНСУЛАЦИИ
Ако не сте сигурни, че регистрацията на ООД е най-подходящата форма за Вашия нов бизнес разгледайте и останалите процедури относно РЕГИСТРАЦИЯ НА ЕООД или РЕГИСТРАЦИЯ НА ЕТ,като задължително сравните РАЗЛИКИ ЕТ-ЕООД-ООД
Какво Ви предлага Кадастра ЕООД?
С нашата услуга ние:

• Ще извършим вместо Вас цялата процедура по регистрация на фирма.
• Ще Ви консултираме компетентно какъв тип фирма да изберете.
• Ако желаете ще запазим избраното от Вас име на фирмата.
•Ще изготвим необходимата учредителна, организационна и търговска документация, необходима за регистрация на фирма (дружествен договор, договор за управление и др.) 
• Ще попълним необходимата документация за регистрация на Вашата фирма вместо Вас, което изисква специални познания.
• Ще платим за Вас в банка необходимите държавни такси за регистрация на фирма.
• Ще Ви съпроводим при нотариус за заверка на необходимите документи.

КОЛКО ЩЕ ВИ СТРУВА? 
РЕГИСТРАЦИЯ НА ООД  – 260, 00 лева.


Обявените от нас цени са крайни, без допълнителни доплащания, БЕЗ скрити такси, обявени в текстове с дребен шрифт! Сумата включва всички държавни такси, нотариални такси, банкови комисионни и такса за услугата ни:
Автоматични фирмени печати изработваме по желание на клиента. Цените започват от 24,00 лв. и не са включени в горепосочената цена.

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ЗА ВАШИЯ БИЗНЕС

Персонални консултации:


В случай, че имате други въпроси по темата Регистрация на ООД, моля да се свържете с нас чрез посочената ФОРМА за КОНТАКТ, за да насрочите точен час и дата за персонална среща с нашите консултанти.
В случай, че по време на срещата или след нея, прецените да ползвате услугите на КАДАСТРА ЕООД и да регистрираме Вашата нова фирма заедно, тогава консултацията ще бъде БЕЗПЛАТНА.

В случай, че консултацията се провежда само с информационна цел и все още не сте взели решение, дали ще регистрирате фирма, тогава консултациите се заплащат в размер на 60,00 лв. Въпреки това, Вие ще получите от Кадастра ЕООД бонус на стойност 60,00 лв. и можете да го използвате в бъдеще, ако прецените да се обърнете към нас, за която и да било от предлаганите от екипа ни услуги.

ПАКЕТИ:

Малък бизнес – 280, 00 лв., включва:

-регистрация на ЕООД/ООД (с включени всички такси: на Търговски регистър, банкови и нотариални такси, вкл. и таксата за услугата);

- автоматичен фирмен печат;

Пълен бизнес пакет – 330,00 лева, включва

-регистрация на ЕООД/ООД (с включени всички такси: на Търговски регистър, банкови и нотариални такси, вкл. и таксата за услугата);

- автоматичен фирмен печат;

- Регистрация по ДДС - Считано от 01.01.2019 г. с регистрацията на ООД в Търговки регистър, фирмата може да бъде регистрирана и по ДДС едновременно.