Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

 АДРЕС НА ФИРМА

Преди да пристъпим към регистрация на Фирма, част от информацията, която е необходима е точен адрес за седалище. 
Адресът на фирмата се вписва в Търговски регистър.  
На него получавате официално всички известия до дружеството от партньори, клиенти, държавни институции, НАП, съдия изпълнители  и прочие.
С две думи адресът на дружеството не е просто някакъв „кух адрес”, който няма значения за бизнеса. Всички известия, доставени на посочения в ТР адрес за седалище на Вашата фирма се считат за редовно връчени, независимо дали има лице, което да ги приеме.
По често за адрес на Фирмата се посочва адреса на собственика или управителя или адреса на офиса.
Ако все още не сте намерили подходящ офис или друг търговски обект (магазин, склад, салон за красота и др.) за седалище на Фирмата, такъв адрес можем да Ви предоставим и Ние.
Предоставянето на адрес на Фирмата е услуга, която се заплаща отделно от Цената за регистрация на Фирма.

Какво включва услугата?

➤ Получавате реален адрес, на  който да регистрираме дружеството. Можете да го ползвате, докато Ви е изгодно, на не по – малко от 1 година;
➤ Пощенска кутия, на която пристига цялата кореспонденция на фирмата; Получената кореспонденция се доставя лично;
➤ При всяко посещение на куриер или на друго лица на адрес за седалище в работно време от 08:30 – 19:00 часа има наш служител, който да приеме фирмената кореспонденция;
➤ По всяко време в рамките на работното време от 08:30 – 19:00 часа има компетентно лице, което веднага да Ви информира на посочен от Вас телефон или e-mail адрес при доставянето на важни пратки и/ или писма за Вашия бизнес. Важността на пратките се уточнява в договор сключен между страните, за да не Ви безпокоим напразно и да не разчитате на нашата субективна преценка.

Кой може да се възползва от услугата Адрес на Фирма?

Само клиенти, които регистрират Фирма при нас, като сключването на 1 годишен  договор за ползване на предоставения адрес е задължително. Плащането е ежемесечно.
Цената варира в зависимост от продължителността на договора и от това, дали ползвате Счетоводни услуги на Кадастра.
 
За допълнителна информация и въпроси, моля свържете се с нас на посочените  ☎ за контакт.