Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)
СЕДАЛИЩЕ ЗА ВАШАТА ФИРМА


Преди да пристъпим към регистрация на фирма, част от информацията, която ни е необходима (за да изготвим необходимия пакет с документи за регистрация и да впишем дружеството в Търговски регистър) е точен адрес на седалище на фирмата на територията на Р България. Седалището на фирмата се вписва в Търговски регистър и на посочения адрес получавате официално всички известия до дружеството от Ваши партньори, клиенти, държавни институции, съдия изпълнители  и прочие. С две думи седалището на дружеството не е просто някакъв „кух адрес”, който няма значения за Вашия бизнес. Всички известия, доставени на адреса на седалището на Вашата фирма се считат за редовно връчени, независимо дали има лице, което да ги приеме.
Ако все още не сте намерили подходящ офис или друг търговски обект (магазин, склад, салон за красота и др.), чийто адрес да посочим за седалище на Вашата нова фирма, такъв адрес можем да Ви предоставим и Ние.
Предоставянето на адрес за седалище на Вашата нова фирма е допълнителна услуга, чиято цена не е включена в посочената цена за регистрация на фирма.
Какво включва услугата:
- Вие получавате реален адрес, на който да регистрираме дружеството Ви, който можете да ползвате, докато прецените, че Ви е изгодно;
- Вие получавате пощенска кутия, на която да пристига цялата кореспонденция свързана с Вашата фирма. Получената на адреса кореспонденция ще се доставя лично на Вас.
- При всяко посещение на куриер или на друго лица на посочения адрес за седалище в работно време от 08:30 – 18:00 часа ще има наш служител, което да поеме вашата кореспонденция;
- По всяко време в рамките на работното време от 08:30 – 18:00 часа ще има лице, което веднага да Ви информира на посочен от Вас телефон или e-mail адрес при доставянето на важни пратки и/ или писма за Вас и Вашия бизнес. Важността на пратките се уточнява в договор сключен между страните, за да не Ви безпокоим напразно и за да не разчитате на нашата субективна преценка.
От предоставяната от нас услуга  - „адрес за седалище за вашия бизнес” можете да се възползвате само при сключването на минимум 6 месечен договор за ползване на предоставения адрес. Плащането е ежемесечно! Цената варира в зависимост от продължителността на договора и от това, дали ще ползвате нашите счетоводни услуги.