В момента има 6  гости и няма потребители и в сайта

Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)
 

Онлайн Регистрация на Фирма | Виж как става ☛

Кога се регистрира Фирма Онлайн?

➤ Живеете в гр. София, липсва Ви свободно време, защото все още работите на трудов договор, но сте решили да откриете Фирма и евентуално да преминете към частния сектор. Нашето работно време съвпада с Вашето, а след това трябва да вземете и детето от училище;
➤ Не живеете в гр. София, но искате да ползвате нашите услуги:
- Живеете в чужбина, но искате да регистрирате Фирма в България. Не е трудно, може и онлайн;
- Имате вече друга Фирма, но сте ангажирани с безнеса си и предпочитате да разменим документите по електронен път;
-  Намирате се в друг град или село в България. Кадастра работи Онлайн на територията на цялата страна.
 
Тогава можете да регистрате Фирмата си и Онлайн. Това е начина да се възползвате от услугите на Кадстра без да посещавате офиса ни, независимо от това къде се намирате в  България или в чужбина.
Когато ползвате услугата Онлайн Регистрация на Фирма за Вас е без значение, къде на територията на България ще бъде и седалището на Фирмата – София, Пловдив, Варна, Бургас и др. Разбира се задължително трябва да е на територията на  България.
ВАЖНО!
Може да регистрираме фирмата Ви Онлайн само ако е ЕООД, ООД или ЕТ. Акционерни дружества НЕ регистрираме онлайн, поради честата злоупотреба с чужди лични данни!
Процедурата по регистрация може да бъде реализирана по следния начин:

 Онлайн Регистрация на Фирма | Етапи 

➤ Свързвате се с нас на посочените телефони за контакт 02/9588477 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като уточнявате, че искате да регистрирате Фирма Онлайн;
➤ Изпращате на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. следната информация:
- Име на Фирмата – на кирилица и латиница;
- Точен адрес на седалище -  Пример: 1612 гр. София, бул. „Цар Борис III” № 19, вх. В, ап. 32;
- Пълни данни по лична карта на едноличния собственик на капитала или на съдружниците /ако ще регистрирате ООД/;
 -Пълни данни по лична карта на управителя или управителите на Фирмата. Ако управителите на Фирмата са повече от един, как ще представляват дружеството: заедно или поотделно;
- Размер на капитала;
- Ще бъде ли регистрирана Фирмата Ви по ДДС?
➤ В рамките на същия ден, в който ни изпратите информацията, връщаме с Указания целия пакет с документи за регистрация на Фирма, адекватно попълнен на Вашия e-mail. Получените документи разпечатвате, подписвате, изпълнявате Указанията и ни ги връщате цветно сканирани на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
➤ Ние входираме документите в Търговски регистър и след 3 работни дни Фирмата Ви е готова. Получавате и Удостоверение за актуално състояние.

 ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

 Не се колебайте, потърсете ни на 0035929588477 

ЦЕНА: Колко ще Ви струва?

Онлайн регистрацията на Фирма НЕ оскъпява по никакъв начин услугата за Вас, цената е същата, каквато бихте платили, ако посетите нашия офис на място, а именно: 
 РЕГИСТРАЦИЯ НА ЕООД–199,00 лв.                   РЕГИСТРАЦИЯ НА ООД–260, 00 лв.
ЦЕНАТА Е КРАЙНА С ВКЛЮЧЕНИ В НЕЯ ВСИЧКИ ТАКСИ.
НЕ ЗАПЛАЩАТЕ НИКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ ЗА ОТКРИВАНЕ НА НАБИРАТЕЛНА СМЕТКА, ЗА НОТАРИУС И ДРУГИ.
КОГА СЕ ПЛАЩА:
Цената на услугата можете да заплатите по банков път или по Easypay. Необходимите данни ще получите на e-mail. Цената за регистрация на фирма се заплаща задължително и без разсрочване преди да входираме документите в Търговски регистър.
 

 СЛЕД РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМАТА, ако седалището не е в гр. София:

 
-Не можем да Ви предоставим счетоводните си услуги, но може да Ви препоръчаме колеги за гр. Пловдив! Един непотърсен съвет от нас: счетоводителят трябва да Ви е „под ръка” или „на една ръка разстояние”.
-Може да Ви съдействаме за печат, но няма да Ви е финансово изгодно, защото физически трябва да Ви го изпратим.
-Може да Ви съдействаме по всички възникнали юридически въпроси: изготвяне на договори, консултации и др.