Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)
 

Регистрация на Фирма Online – За кого е подходяща?

 
Кога е подходящо да регистрарате Фирма Онлайн?
 
- Живеете в гр. София, липсва Ви свободно време, защото все още работите на трудов договор, но сте решили да откриете Фирма и евентуално да преминете към частния сектор. Нашето работно време съвпада с Вашето, а след това трябва да вземете и детето от училище;
- Не живеете в гр. София, но искате да ползвате нашите услуги;
- Живеете в чужбина, но искате да регистрирате Фирма в Р България;
- Имате вече друга Фирма, но сте ангажирани с безнеса си и предпочитате да разменим документите по електронен път;
Тогава можете да регистрате Фирмата си и Онлайн. Това е начина да се възползвате от услугите на Кадстра ООД без да посещавате офиса ни, независимо от това къде се намирате в Р България или в чужбина.
Когато ползвате услугата Регистрация на Фирма Online за Вас е без значение, къде на територията на Р България ще бъде и седалището на Фирмата – София, Пловдив, Варна, Бургас и др. Разбира се задължитлно трябва да е на територията на Р България.
ВАЖНО!
Регистрация на Фирма Online Е ВЪЗМОЖНА само при регистрация на ЕООД или Регистрация на ООД!
Процедурата по регистрация на Фирма може да бъде реализирана по следния начин:

 Online Регистрация на Фирма. Етапи 

Т.1. Свързвате се с нас на посочените телефони за контакт 02/9588477 или на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. като уточнявате, че искате да регистрирате Фирма Online;
Т.2. Изпращате на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. следната информация:
- Име на Фирмата – на кирилица и латиница;
- Точен адрес на седалище. Пример: 1612 гр. София, бул. „Цар Борис III” № 19, вх. В, ап. 32;
- Пълни данни по лична карта на едноличния собственик на капитала, в случай, че ще регистрирате ЕООД и пълни данни по лична карта на съдружниците, ако ще регистрирате ООД;
 -Пълни данни по лична карта на управителя или управителите на Фирмата. Ако управителите на Фирмата са повече от един, как ще представляват дружеството: заедно или поотделно;
- Размер на капитала;
- Ще бъде ли регистрирана Фирмата Ви по ДДС?
Т.3. В рамките на същия ден, в който ни изпратите информацията по Т.2. Ви връщаме с Указания целия пакет с документи за регистрация на Фирма, адекватно попълнен на Вашия e-mail. Получените документи разпечатвате, подписвате, изпълнявате Указанията и ни ги връщате цветно сканирани на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Т.4. Ние входираме документите в Търговски регистър и след 3 работни дни Фирмата Ви е готова. Получавате и Удостоверение за актуално състояние.

 ИМАТЕ ВЪПРОСИ?

 Не се колебайте, потърсете ни на 02/9588477 

ЦЕНА: Колко ще Ви струва?

 Услугата по регистрация на Фирма Онлайн НЕ оскъпява по никакъв начин регистрацията за Вас, сумите са същите, каквито бихте платили, ако посетите нашия офис на място, а именно: 
ЦЕНАТА Е КРАЙНА С ВКЛЮЧЕНИ В НЕЯ ВСИЧКИ ТАКСИ.
НЕ ЗАПЛАЩАТЕ НИКАКВИ ДОПЪЛНИТЕЛНИ РАЗХОДИ ЗА ОТКРИВАНЕ НА НАБИРАТЕЛНА СМЕТКА, ЗА НОТАРИУС И ДРУГИ.
КОГА СЕ ПЛАЩА:
Цената на услугата можете да заплатите по банков път или по Easypay. Необходимите данни ще получите на e-mail. Цената за регистрация на фирма се заплаща задължително и без разсрочване преди да входираме документите в Търговски регистър.
 

 СЛЕД РЕГИСРАЦИЯ НА ФИРМАТА, ако седалището на Фирмата не е в гр. София:

 
-Не можем да Ви предоставим счетоводните си услуги, но може да Ви препоръчаме колеги за гр. Пловдив! Един непотърсен съвет от нас: счетоводителят трябва да Ви е „под ръка” или „на една ръка разстояние”.
-Може да Ви съдействаме за печат, но няма да Ви е финансово изгодно, защото физически трябва да Ви го изпратим.
-Може да Ви съдействаме по всички възникнали юридически въпроси: изготвяне на договори, консултации и др.
 
 
ВИЖТЕ СЪЩО: