Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

ПОКУПКА НА ГОТОВА ФИРМАГотовите Фирми са добро решение, когато по определени причини се нуждаете бързо и неотложно от фирма, регистрирана по ДДС или имате възможност да регистрирате такава в Търговски регистър, но се нуждаете от Фирма с история. Все по – често по различни причини на част от бизнеса се налага да прибегне до закупуване на готови дружества.
Чрез тази услуга може да си осигурите:

- ЕИК/Булстат номер, който идентифицира дружеството точно за една седмица и да започнете да работите през фирмата /да сключвате договори, да кандидатствате в съответните институции за съответните поръчки, да подадете документи за лицензии и прочие/.

- История на фирмата, която не притежавате.

Причината да разполагаме с готови фирми е, че напоследък става все по - трудно за някои фирми да успяват да покриват разходите си, поради тази причина спират дейност. Много от собствениците на тези фирми предпочитат да ги продадат, защото другия вариант е да ги ликвидират. Самата процедура по ЛИКВИДАЦИЯ продължава поне 8 месеца и е свързана с доста разходи и такси. Други по-предприемчиви пък имат възможност да купят фирма с прилична репутация, но и БЕЗ задължения.

Разполагаме с ограничен брой дружества и то само под правната форма на ЕООД и ООД. Компаниите, които предлагаме са без активи и пасиви или само с активи и без дейност от определен период на съществуването си. Задължително при покупка на готова фирма на купувача се предоставя актуално удостоверение от НАП за липса на задължения.

Ако все пак предпочитате да регистрирате собствена Фирма, запознайте се с процедурите по:

Регистрация на ЕТ

Регистрация на ЕООД

Регистрация на ООД

ПРОДАЖБА НА ГОТОВА ФИРМААко сте собственик на фирма /ЕООД, ООД и др. – без ЕТ/ и искате да  ликвидирате, заличите дружеството си, поради различни причини - влошените икономически показатели и липса на реална дейност на дружеството през последните години, постъпването на собственика на капитала и/или управителя на работа в държавната администрация, считате за безсмислено да разходвате всяка година средства за една неработеща фирма. Тогава трябва да знаете, че ликвидацията на всяко едно дружество /работещо или не/ продължава в най – добрия случай поне 8 месеца.
Имайте предвид, че имате и друг вариант, а именно да продадете Вашата фирма, която Ви е в тежест. Процедурата е в пъти по – бърза от ликвидацията.

Ако имате допълнителни въпроси във връзка с таксите за продажба на съответната фирма се свържете с нас, за да получите предварителна информация по телефона или консултация на място в нашия офис.

 

"Кадастра" ЕООД
гр. София, кв. "Хиподрума", бул."Цар Борис III" № 19, вх. В, ет. 4, офис № 32
тел: 02/9588477 /  (+359) 886 / 292 860
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


гр. Пловдив
 
(+359) 889 571 594
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.