В момента има 11  гости и няма потребители и в сайта

Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

ГОТОВИ ФИРМИ


Готовите Фирми са добро решение, когато по определени причини се нуждаете бързо и неотложно от фирма, регистрирана по ДДС или имате възможност да регистрирате такава в Търговски регистър, но се нуждаете от Фирма с история. Все по – често по различни причини на част от бизнеса се налага да прибегне до закупуване на готови дружества.
Покупката на готова Фирма дава следните предимства:

- ЕИК/ номер, който идентифицира фирмата точно за една седмица и да започнете да работите /да сключвате договори, да кандидатствате за изпълнение на общественипоръчки, да подавате документи за лицензии и прочие/;

- История на фирмата, която не притежавате.

Причината да разполагаме с готови Фирми е, че напоследък става все по - трудно за някои фирми да покриват разходите си, поради тази причина спират дейност. Много от собствениците предпочитат да ги продадат, защото другият вариант е да ги закрият. Процедурата по Ликвидация продължава приблизително 8 месеца и е свързана с доста разходи. Други по - предприемчиви имат възможност да закупят Фирма с прилична репутация, но и БЕЗ задължения.

Разполагаме с ограничен брой Фирми (Е)ООД. Компаниите, които предлагаме са без активи и пасиви или само с активи и без дейност от определен период на съществуването си. Задължително при покупка на готова фирма на купувача се предоставя актуално удостоверение от НАП за липса на задължения.

Ако все пак предпочитате да регистрирате собствена Фирма, запознайте се с процедурите по:

Регистрация на ЕТ        Регистрация на ЕООД         Регистрация на ООД

Ако имате въпроси по темата ➤ Свържете се с нас ☎