В момента има 12  гости и няма потребители и в сайта

Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

РЕГИСТРАЦИЯ НА ФИРМА ОТ ЧУЖБИНА | Само за Български граждани


За всички български граждани, които се намират извън България и искат да регистрират фирма, без да пътуват безмислено специално за регистрацията е

ВАЖНО ДА ЗНАЯТ:

➤ Кадастра може да съдейства за регистрацията, без да е необходимо да пътувате до България за учредяването й.

➤ Част от документите, които ще изготвим във връзка с регистрацията, се нуждаят от нотариална заверка, която може да бъде положена по следния начин:


1. Най - бърз, безпроблемен и финансово изгоден вариант – в Българското консулство в съответната държава;


2. Документите се заверяват от нотариус в съответната държава - това се налага, когато Българско консулството е позиционирано твърде далече от Вас и се налага да записвате часове за след 1 месец и да пропътувате много километри:


2.1. Документите се заверяват от нотариус в съответната държава. Тогава документите трябва да се изготвят НЕ само на български, но и на съответния език. След нотариалната заверка се поставя специален печат Апостил, който е доста скъп.
Тук регистрацията се оскъпява не само от превода и от нотариалната заверка, но и от Цената на специалния печат - Апостил;


2.2. Документите се заверяват от нотариус в съответната държава, НО НЕ се полага допълнително Апостил. Това е възможно само при държави, с които Р България има сключени Договори за правна помощ, като например – Австрия, Германия, Русия, Франция, Испания, Гърция и др. Когато заверявате при нотариус в една от тези държави, заверката с Апостил отпада, но превода е задължителен. Следва и една заверка в Министрество на външните работи, че превода е извършен от заклет преводач, която оскъпява процедурата с  още 60 лв. и забавя регистрацията с още 1 работен ден.

Процедурата по регистрация се извършва изцяло по електроен път. Прочете повече за Онлайн регистрация на Фирма.


Горепосочената информация не важи за чуждестранни граждани, които ще регистрират фирми в България. При тях идването на място в държвата е абсолютно задължитално.

➤ Кадастра  може да съдейства и с предоставянето на адреса за седалище на Вашата фирма, защото функциите на този адрес са специфични. Предоставянето на адрес за седалище е безплатно при сключен едногодишен договор за счетоводно облужване на фирмата. 

За повече информация и допълнителни въпроси, се свържете с нас по имейл или на посочените  ☎ за контакт.