Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

Какво представлява услугата: Дистанционна регистрация на Фирма?

Дистанционната регистрация на Фирма е начин да се възползвате от услугите на Кадстра ООД, независимо от това къде се намирате – в България или в  чужбина. За да извършим регистрация на Вашата нова фирма е без значение, къде в България ще бъде седалището на фирмата Ви – София, Пловдив, Варна, Бургас и др.
С две думи Ви предоставяме услугата по регистрация на Фирма без да посещавате офиса ни, като процедурата по регистрация може да бъде реализирана по два начина. Кой вариант на регистрация ще предпочетете зависи единствено и само от вас:
1. Размяната на кореспонденцията и документацията помежду ни се осъществява по „Еконт”, а разплащанията към нас се извършват с наложен платеж.
или
2. Кореспонденцията  и информацията между нас се осъществява чрез електронна поща, а разплащанията се осъществяват по банков път.

Какво Ви предлагаме при дистанционната регистрация на фирма в Търговски регистър?
-  безплатна консултация, относно най-подходящата за Вас и Вашата дейност форма за извършване на стопанска дейност /ЕТ, ЕООД, ООД и др/
- съставяме всички документи, необходими за регистрацията на Вашата фирма;
- спестяваме Ви чакането в Търговски регистър, като подаваме всички документи за регистрация вместо Вас;
- след регистрацията Ви снабдяваме с Удостоверение за актуално състояние  от ТР, от което е видно, че фирмата Ви вече съществува;
- предоставяме по Ваше желание и изработка на печат на фирмата /услугата не е задължителна и не е включена в крайната цена/

Колко ще ви струва?
Услугата по дистанционна регистрация на фирма не оскъпява по никакъв начин регистрацията за Вас, сумите са същите, каквито бихте платили, ако посетите нашия офис на място, а именно:

Регистрация на ЕТ

Регистрация на ООД

Регистрация на ЕООД

Защо да изберете Кадастра?

“Ние Ви предоставяме адекватни цени” –  без скрити такси, без доплащания, отбелязани с Дребен шрифт. Не е необходимо да питате – какво не е включено в Цената, защото цена се обявява само тогава, когато е крайна.

“Нашите услуги са едни от най – качествените, предлагани на българския пазар” – защото знаем как, учим се постоянно, не разчитаме на „стари лаври”. Ако все пак нямаме готово решение за Вашия конкретен казус – ще го намерим.

“Ние ще свършим всичко вместо Вас” – без усложнения, без извинения, защото ценим отделеното от Вас време и гласуваното доверие.

За колко време става?

Регистрацията в Търговския регистър обикновено отнема 3 работни дни, като към този срок се прибавя и времето, необходимо за предварителната подготовка и размяна на необходимите за регистрацията на фирма документи, което зависи предимно от Вас и в общи линии удължава срока за регистрация с до 2 дни.

 

гр. София, кв. "Хиподрума", бул."Цар Борис III" № 19, вх. В, ет. 4, офис № 32
тел: 02/9588477
(+359) 886 / 292 860,

 (+359) 887/ 823 441

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

гр. Пловдив
 (+359) 889 / 571 594

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.