Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 199 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

СЧЕТОВОДНИ УСЛУГИ ЗА ВАШАТА ФИРМА


Преди да предприемете регистрация на Вашата нова фирма под каквато и да било форма на регистрация, е препоръчително да сте наясно с разходите за воденето на счетоводството Ви и данъчното облагане. Предлагайки счетоводни услуги и абонаментно счетоводно обслужване на юридически и физически лица, ние  успяваме да намалим до минимум ангажиментите на нашите клиенти по отношение счетоводната и данъчната отчетност.

Вече сте решили дилемата „да работите за някой друг” или „да създадете собствен бизнес”. Поели сте риска да работите по повече от десет часа на ден и евентуално след три години да можете да си поемете въздух и да се радвате на резултатите от своя неуморен труд.

Сега обаче сте изправени пред втора дилема. Как да си наемете добър счетоводител? Кои счетоводни услуги са качествени, кои не? Защо цените за счетоводно обслужване са толкова драстично различни?

Нека помислим заедно:

Счетоводните услуги също са бизнес, а добрите счетоводители също, като Вас очакват за неуморния си труд достойно възнаграждение. В случая не казвам неразумно високо, но все пак, когато получите някой акт и автоматично насочите недоволството си към счетоводителя си, замислете се колко му плащате за отговорността, която носи и вслушахте ли се поне един път, в съветите относно Вашите решения свързани със счетоводството на фирмата, които Ви дава?

Има много счетоводители, някой от тях много добри специалисти, някой не чак толкова перфектни, но за Вашия бизнес е важно да намерите точния специалист, на който да не му е все едно, какви решения вземате и който да Ви предпази от грешки, които в бъдеще могат да се обърнат срещу Вас като бумеранг. Разбира се бизнеса си е Ваш и Вие сте тези, които ще вземат крайното решение. Ако Вие считате, че добрият счетоводител е този, който винаги Ви казва, че всичко е наред и всичко е възможно и не Ви досажда да му носите или сканирате някакви документи, тогава няма на кого да се сърдите, Вие сте тези, които имат погрешен подход, който от своя страна води до погрешен избор на счетоводител.

Не очаквайте в следващите редове да прочетете две неразбираеми за Вас страници по въпроса, какво включват счетоводните услуги на Кадастра ЕООД и теоретично разбити цени на счетоводни услуги.

За нас всеки клиент, независимо от обема на бизнеса си е важен и има своите счетоводни въпроси и проблеми.

Ние можем да отделим от времето си за консултации с Вас по въпроса за Вашия бизнес, Вашите очаквания и нашите цени във всеки конкретен случай, защото уважаваме труда си, ако Вие също приемате Вашата частна инициатива достатъчно сериозно, също бихте имали време за такава среща.

Конкретните ангажименти от наша и Ваша страна се детайлизират в примерен договор за счетоводно обслужване, който ще ви предоставим, ако прецените да ползвате счетоводните услуги на Кадастара ЕООД.

За да уговорите предварителна среща с нашите счетоводители, моля потърсете ни на посочените телефони за Контакт.