Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

Как да регистрирам фирма ?

„ТОЗИ, КОЙТО ЗНАЕ ВСИЧКИ ОТГОВОРИ, ОЩЕ НЕ Е ПОЛУЧИЛ ВСИЧКИ ВЪПРОСИ”

“КАДАСТРА” ЕООД (2005г.) създадохте ВИЕ - нашите интелигентни, търсещи нови знания и повече информация, стремящи се към икономическо развитие КЛИЕНТИ.

Ние сме екип от млади (вече не чак толкова млади, но за сметка на това опитни) и амбициозни специалисти, който предлага комплексно правни и счетоводно обслужване и се стреми максимално ефективно и на разумна цена да задоволи вашите потребности от информация, за да стигнете с наша помощ до правилни и полезни решения за вашия безнес още от момента на създаването му.

Правните и счетоводни услуги, предлагани от “КАДАСТРА” ЕООД са много и разнообразни, но имат един общ белег: те са свързани с търсене на рационални и законни решения, целящи постигането на определен правен резултат.

Защо Кадастра? Защо нима не ни заслужавате? Решете сами!

„Нашите клиенти ни дават парите си НЕ просто, за да им регистрираме една фирма в ТР, да им извадим лиценз или да впишем нов управител и прочие. Нашите клиенти ПЕЧЕЛЯТ доверен, траен и дискретен партньор и/или консултант. Защото за сигурното бъдеще и икономическия успех на Вашия бизнес е важно да имате записан в телефона си един телефонен номер. Като наши клиенти Вие сте спокойни и сигурни, че винаги, когато имате някакъв неотложен правен, административен или счетоводен проблем и трябва да реагирате веднага, можете да наберете номера на КАДАСТРА, за да вземем заедно правилното решение. За информация на всеки, който е попаднал на сайта ни и чете настоящата статия това НЕ е нито един от телефоните за контакт, публикувани на www.kadastra.com.”

“Ние Ви предоставяме разумни цени” – без скрити такси, без доплащания, отбелязани с Дребен шрифт. Не е необходимо да се притеснявате – какво не е включено в Цената, защото цена се обявява само тогава, когато е крайна.

“Нашите услуги са едни от най – качествените, предлагани на българския пазар” – защото знаем как, учим се постоянно, не разчитаме на „стари лаври”. Ако все пак нямаме готово решение за вашия конкретен казус – ще го намерим.

“Ние ще свършим всичко вместо вас” – без усложнения, без извинения, защото ценим отделеното от Вас време и гласуваното доверие.

Какви са нашите цели и съвпадат ли те с вашите потребности?

Нашите цели са:

- да получавате точна информация в необходимия момент въз основа на която да вземате Вашите решения.

- да Ви спестим ценно време и усилия, нужни за комуникация с органите на държавната или общинска администрация.

- благодарение на юридическите си знания и опита си при решаване на специфични проблеми, да действаме по най-добрия начин и да намерим най-прекия път на клиента до дадена цел, съобразно неговия статут и спецификата на казуса.

Нашата сила

Знанието - като най - висш идеал на човека, като една безкрайност, която се опитваме да овладеем. Смисълът на знанието обаче не е в неговото трупане, защото само по себе си знанието не е почти нищо. Съчетано с много труд, ние се опитваме да го споделим с тези от вас, които имат нужда от него.

Опита – възползвайте се от професионалния опит на екипа на КАДАСТРА, който представлява един друг вид знание – знанието за знанието от натрупания опит.

Не забравяйте!

„ЕДИНСТВЕНИЯТ ГЛУПАВ ВЪПРОС Е НЕЗАДАДЕНИЯТ!”

гр. София, бул."Цар Борис III" № 19, вх. В, ет. 4, офис № 32
 con tel02/9588477
cellphone (+359) 886 / 292 860,  viber1
(+359) 887/ 823 441
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

гр. Пловдив, ул. "Ландос" № 50
моб:
(+359) 889 571 594 con mobile
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.