В момента има 18  гости и няма потребители и в сайта

Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 260 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

Техническа поддръжка - Асен Велев SEO & SEM Expert.

Този сайт се поддържа и/или е разработен от Асен Велев
SEO & SEM Expert & AI Chatbot Consultant
ПОРТФОЛИО

Списък с проекти и полезни ресурси от тях - Разгледайте интересни проекти като къщи за гости, адвокатски кантори, иновативни електронни книги, AI платформи и информационни сайтове за финансови услуги. Научете повече за Zor.bg - водещата платформа за безплатни обяви.

Къща за гости "Елена"

Уебсайт на къща за гости, предлагащ подробна информация, галерия и резервационна система.

Адвокатска кантора "Райна Кралева"

Професионален сайт за адвокатски услуги, подчертаващ индивидуалния подход към клиентите.

Репортажен роман

Иновативен уебсайт-електронна книга, предлагащ уникално четиво и интуитивен интерфейс за читатели.

GPT-interface

Уеб-базирана платформа за интеграция на AI услуги, улесняваща използването на безкодови API.

CreditCompass

Информационен сайт за финансови услуги, предоставящ съвети и насоки за кандидатстване за заеми.

zor.bg сайт за безплатни обяви

Сайтът Zor.bg е водеща онлайн платформа в България, предназначена за публикуване и търсене на безплатни обяви в разнообразни категории. Създаден през 2009 година, този уебсайт е резултат от собствена програмна разработка с цел да улесни комуникацията между купувачи и продавачи, като предоставя ефективен и достъпен канал за търговия и услуги.

Zor.bg се отличава с лесна за навигация структура, която позволява на потребителите бързо и ефективно да публикуват своите обяви или да откриват търсените от тях продукти и услуги. Платформата предлага широк спектър от категории, включително автомобили, имоти, работа, запознанства, различни видове услуги и много други, като по този начин обхваща почти всички аспекти на ежедневието и бизнеса.

Сайтът е изключително популярен сред българските потребители, като привлича средно 36 667 уникални посетители на месец в 59 333 сесии, като значителна част от трафика идва от органично търсене.

Една от задачите, които си поставихме при реализацията на този сайт, беше той да осигури коректна индексация и позициониране в търсачките, като се вземат предвид структурата на сайта с категории, подкатегории, тагове и продукти, странициране, сортировки и филтри. В резултат на усилията, сайтът има индексирани над 130 000 страници и заема водещи позиции в Google.bg за множество ключови думи и фрази.

Сред основните страници на сайта се открояват тези, предлагащи финансови услуги като заеми и кредити, бързи кредити, онлайн кредити, както и специализирани услуги за хора с лоша кредитна история. Тези страници предоставят ценна информация и възможности за потребителите, които търсят финансова помощ или съвет.

 

Категории и специализирани страници:

Категория Заеми, Кредити

Страницата "Заеми и Кредити" на сайта zor.bg представлява централно място за разнообразни финансови услуги, насочени към индивидуални и бизнес нужди. Тя предлага широк спектър от обяви за кредити, включително бързи кредити, ипотечни кредити, както и специализирани услуги за хора с лоша кредитна история. Посетителите могат да намерят възможности за рефинансиране на съществуващи заеми, обединяване на множество кредити в един за по-удобно управление на дълговете, както и специални предложения за пенсионери и лица с ниски доходи. Страницата също така предоставя платформа за обсъждане и споделяне на опит във форуми, свързани с кредитирането, където потребителите могат да обменят информация и съвети. Това прави сайта ценен ресурс за всеки, който търси финансова помощ или съвет в областта на кредитирането.

Специализирани страници в сферата на кредитирането:

Страницата предлага разнообразие от обяви за бързи кредити, насочени към хора, които търсят спешно финансиране. Предложенията включват различни видове кредити, като потребителски, без доказване на доход, и дори възможности за хора с лоша кредитна история. Обявите са от различни кредитори, включително банки и небанкови финансови институции, които предлагат разнообразни условия и лихвени проценти, за да отговорят на нуждите на различни клиенти.

Тази страница се фокусира върху онлайн кредитирането, предлагайки бърз и удобен начин за получаване на финансиране чрез интернет. Представени са различни варианти за онлайн кредити, които обещават бързо одобрение и лесен процес на кандидатстване. Подходяща е за хора, които предпочитат бързината и удобството на дигиталните услуги, като същевременно търсят конкурентни лихвени проценти и гъвкави погасителни планове.

Страницата предлага обяви за бързи онлайн кредити, които са идеални за хора в спешна нужда от финансиране. Тези кредити са удобни, с бързо одобрение и минимални изисквания за документация. Предложенията включват различни опции за краткосрочно финансиране, което може да бъде използвано за покриване на непредвидени разходи или временни финансови затруднения.

Тази страница се фокусира върху кредити, предназначени да помогнат на хората да се справят до следващата си заплата. Тези кредити са краткосрочни и обикновено се изплащат, когато клиентът получи следващото си заплащане. Подходящи са за хора, които имат нужда от малки суми пари, за да покрият спешни разходи или да се справят с временни финансови трудности.

Страницата предлага решения за хора с лоша кредитна история, които търсят финансиране. Обявите включват различни варианти на кредити, които са достъпни дори за лица с негативни записи в кредитните регистри. Това предоставя възможност на хора с лоша кредитна история (ЦКР) да получат необходимото финансиране, въпреки предишните си финансови трудности.

Тази страница се фокусира върху помощта за хора с лоша кредитна история и запори, които искат да уредят кредит. Предлагат се услуги за съдействие при кандидатстване за кредити, въпреки наличието на негативни записи в кредитните регистри или запори. Това е възможност за лица с финансови трудности да получат достъп до кредитни продукти, които обикновено са недостъпни за тях.

Страницата предлага варианти за обединяване на кредити в един, което може да помогне на хората да управляват по-ефективно своите дългове. Обединяването на кредити може да доведе до по-ниски месечни вноски и по-добри лихвени проценти, което улеснява управлението на финансите и намалява финансовия стрес. Предложенията са подходящи за хора с множество кредити, които искат да оптимизират своите месечни плащания.

Zor.bg също така включва категории за битови поправки и сервизи, строителни и ремонтни услуги, правни и счетоводни услуги, компютърни и интернет услуги, както и автосервизи и пътна помощ. Тези страници предлагат разнообразие от професионални услуги, които отговарят на нуждите на потребителите за поддръжка, ремонт, правни консултации и технологична подкрепа.

Битови поправки и Сервизи

Категорийната страница "Битови поправки и Сервизи" на сайта zor.bg представлява обширен каталог от услуги, свързани с поддръжката и ремонта на дома и офиса. Тук потребителите могат да намерят разнообразие от обяви за професионални услуги, включително ремонт на битова техника като перални, бойлери, печки, сушилни, съдомиялни, както и електроуреди като телевизори и аспиратори. Страницата също така предлага услуги за електроинсталации, ВиК ремонти, и други специализирани поправки. Обявите са подробно описани, като включват информация за предлаганите услуги, цени и контактни данни. Това прави страницата ценен ресурс за всеки, който търси надеждни и качествени услуги за поддръжка и ремонт на своя дом или офис.

Тази страница представя разнообразие от ключарски услуги, предлагани в различни градове на България. Услугите включват аварийно отваряне на врати, смяна и ремонт на брави, изработка на ключове, включително и такива за автомобили. Предлагат се също специализирани услуги като отваряне на сейфове и ремонт на счупени ключове. Обявите са подредени по дата и включват информация за цените, както и контактни данни на ключарите. Страницата е полезна за хора, търсещи бързи и надеждни ключарски услуги в спешни ситуации.

Тази страница също предлага разнообразие от ключарски услуги, като акцентът е върху денонощната достъпност. Услугите включват аварийно отваряне на врати, автомобили, сейфове и офиси, както и ремонт или подмяна на счупени ключове. Предлагат се и услуги за изработка на ключове, включително такива с чип. Обявите са подробни и включват информация за цени и контактни данни. Страницата е идеална за хора, които имат нужда от спешна ключарска помощ по всяко време на деня.

Строителни и Ремонтни Услуги

Тази категория обхваща широк спектър от строителни и ремонтни услуги, предлагани за различни нужди и проекти. Включени са услуги като хамалски услуги, къртене и почистване, ВИК услуги, ремонт на покриви и други специализирани дейности. Всяка услуга е насочена към конкретни аспекти на строителството и ремонта, като се предлага от опитни професионалисти. Тази категория е идеална за клиенти, които търсят надеждни и качествени строително-ремонтни услуги.

Услугите включват транспортиране на различни видове товари, включително мебели, битова техника и други предмети. Хамалските услуги са идеални за хора, които се местят в нов дом или офис, както и за тези, които се нуждаят от помощ при пренасяне на тежки предмети. Фирмите предлагат професионално обслужване, гарантиращо безопасността на вашия товар по време на транспортиране.

Тази услуга обхваща цялостния процес на ремонт – от къртене на стари конструкции до извозване на строителни отпадъци. Подходяща е за клиенти, които искат да преобразят своите жилища или офис пространства. Услугата включва къртене на бетон, стени, плочки и други строителни материали, последвано от професионално почистване на обекта и извозване на отпадъците.

Специализирана услуга за къртене на бани, която е идеална за хора, планиращи ремонт или обновяване на своите бани. Услугата включва премахване на стари плочки, санитария и други елементи, като се осигурява пълна подготовка на пространството за последващ ремонт.

Услугата включва цялостно почистване на мазета, което е особено полезно за хора, които искат да освободят пространство или да подготвят своите мазета за различни цели. Професионалното почистване гарантира премахване на всички ненужни предмети, отпадъци и прах.

Тази услуга е насочена към къртене на бетонни структури, което е необходимо при ремонтни дейности или преустройство на пространства. Услугата е подходяща за различни обекти, като се използват специализирани инструменти за ефективно и безопасно къртене.

Водопроводни и канализационни услуги, включващи инсталация, ремонт и поддръжка на ВиК системи. Услугите са подходящи както за домове, така и за офиси и промишлени сгради, като се осигурява високо качество и надеждност.

Услугата включва ремонт и поддръжка на покриви, което е важно за осигуряване на безопасността и дълготрайността на сградите. Предлагат се различни видове ремонтни дейности, включително хидроизолация, замяна на керемиди и подобрения на покривната конструкция.

Автосервиз

Категорията "Автосервиз" на Zor.bg представлява обширен каталог от обяви, свързани с автомобилни услуги и ремонти. Тук потребителите могат да намерят разнообразие от професионални автосервизи, предлагащи широк спектър от услуги, включително общи ремонти, поддръжка, авто диагностика и специализирани решения за конкретни проблеми. Страницата е удобно структурирана, като позволява на потребителите лесно да преглеждат и сравняват различни предложения, цени и местоположения на сервизите. Това е идеалното място за всеки, който търси надеждни и качествени автомобилни услуги.

Страницата с обяви за "Пътна помощ" на Zor.bg представя разнообразие от услуги за денонощна асистенция на пътя. Тук клиентите могат да намерят надеждни фирми, предлагащи бърза и ефективна помощ при аварии, катастрофи или други пътни инциденти. Услугите включват транспортиране на повредени или катастрофирали автомобили, както и предоставяне на спешна помощ на пътя. Обявите са детайлно описани, като предлагат информация за цени, обхват на услугите и контактни данни, което улеснява потребителите при избора на подходяща пътна помощ.

Страницата с обяви за "Коли за скрап" на Zor.bg е предназначена за хора, които искат да продадат своите стари или повредени автомобили за скрап. Тук се предлагат услуги за изкупуване и бракуване на автомобили, които вече не са в движение или са повредени. Обявите включват информация за условията на изкупуване, цени и предоставяне на необходимите документи за дерегистрация. Това е удобен начин за собствениците на стари автомобили да се освободят от тях, като същевременно получават финансово възнаграждение.

Правни и Счетоводни Услуги

В категорията "Правни и Счетоводни Услуги" на Zor.bg, клиентите могат да намерят широк спектър от професионални услуги, които обхващат всичко от правни консултации до счетоводни решения. Тази категория предлага достъп до квалифицирани юристи и счетоводители, които могат да помогнат в различни области като корпоративно право, данъчно облагане, трудови спорове, съдебни дела и финансово планиране. Подходяща както за индивидуални клиенти, така и за бизнеси, тази категория предлага надеждни и ефективни решения за управление на правни и счетоводни нужди.

Страницата "Регистрации на Фирми" предоставя цялостни услуги за регистрация и юридическо консултиране на новосъздадени фирми. Тази услуга е идеална за предприемачи и бизнесмени, които искат да стартират своя бизнес в България. Опитни юристи и консултанти предлагат помощ във всички етапи на регистрационния процес, включително подготовка на документи, съвети относно най-подходящата правна форма на фирмата, както и подкрепа при взаимодействието с държавни институции. Тази услуга гарантира гладък и безпроблемен процес на регистрация, позволявайки на клиентите да се фокусират върху развитието на своя бизнес.

Компютърни и Интернет Услуги

Категорията "Компютърни и Интернет Услуги" на Zor.bg представлява централно място за всички видове IT и интернет услуги. Тук потребителите могат да намерят разнообразие от услуги, включително инсталация на операционни системи, офис пакети, антивирусни програми, уеб дизайн, SEO оптимизация и много други. Тази категория е идеална за тези, които търсят професионална помощ в областта на информационните технологии, било то за лични или бизнес нужди. От поддръжка на хардуер до разработка на уебсайтове и дигитален маркетинг, тук клиентите могат да намерят всичко необходимо за своите компютърни и интернет изисквания.

Страницата за "Изработка на Сайтове" предлага широк спектър от услуги за създаване на професионални уебсайтове. Тук клиентите могат да намерят опитни уеб дизайнери и разработчици, които предлагат персонализирани решения за изграждане на уникални и функционални уебсайтове. Услугите включват дизайн, програмиране, SEO оптимизация и поддръжка на сайтове, което гарантира, че всеки уебсайт ще бъде не само визуално привлекателен, но и ефективен в привличането на целевата аудитория.

 

За тези, които търсят работа, Zor.bg предлага богат избор от обяви за заетост както в България, така и в чужбина, с акцент върху свободни работни позиции в Германия и Чехия. Страниците за работа предоставят информация за различни възможности за заетост, условия и заплащане, като по този начин улесняват търсенето на работа и кариерно развитие.

Работа

Страницата за работа на сайта Zor.bg предлага разнообразни обяви за работни позиции в България и чужбина. Тя е централизирано място за търсене на работа, като акцентът е върху възможностите за заетост в чужбина, особено в Германия и Чехия. Обявите са разнообразни и включват позиции за болногледачи, медицински работници, общи работници и други специализирани професии. Сайтът предлага удобен интерфейс за бързо търсене на подходящи обяви, като всяка обява съдържа подробна информация за предлаганата работа, условията и заплащането. Това прави сайта полезен ресурс за хора, които търсят работа в България и чужбина, особено за тези, които са заинтересовани от работа в Европейския съюз.

Страницата представя разнообразни обяви за работни позиции в Германия. Тя е насочена към хора, които търсят възможности за заетост в тази страна, като обявите включват различни сектори и професии. Страницата е полезна за български граждани, които искат да работят в Германия, предлагайки им възможност да намерят подходяща работа според техните умения и опит.

Страницата е специализирана за хора, които искат да работят в Германия, но не владеят немски език. Тя предлага обяви за работни места, които не изискват езикови умения, което я прави идеален източник за търсещите работа, които се притесняват от езиковата бариера. Обявите са разнообразни и обхващат различни индустрии и професии.

Страницата Надомна Работа на Zor.bg предоставя обяви за работа, която може да се изпълнява от дома. Това е идеално за хора, които търсят гъвкави работни възможности или не могат да се ангажират с работа на пълен работен ден в офис. Обявите включват различни видове дейности, които могат да се извършват от дома, като предлагат възможности за допълнителен доход или основна заетост.

 

В допълнение, сайтът предлага и специализирани услуги като траурни и погребални услуги, които са от съществено значение в трудни моменти за потребителите. Тези страници осигуряват достъп до различни погребални агенции и свързаните с тях услуги, което облекчава организацията на погребения и свързаните с тях процедури.

Траурни услуги

Страницата "Траурни услуги" на zor.bg предлага широк спектър от услуги, свързани с организацията на погребения и траурни процедури. Тук потребителите могат да намерят разнообразие от погребални агенции, които предлагат комплексни услуги за достойно изпращане на починали. От специализиран транспорт и подготовка на тленните останки до изработка на надгробни паметници и организация на траурни събития, тази категория обхваща всичко необходимо за подходящото провеждане на погребални процедури. Страницата е полезен ресурс за хора, изправени пред задачата да организират погребение, като предоставя лесен достъп до различни услуги и продукти, необходими в този труден момент.

Страницата "Погребална агенция" на zor.bg представя обяви от различни погребални агенции, които предлагат цялостни услуги за организация на погребения. Тук потребителите могат да намерят информация за разнообразни агенции, които предлагат денонощни услуги, включително транспортиране на починали, уреждане на документи, кетъринг, кремации, панахиди, организация на опело и други. Страницата е полезен ресурс за хората, които търсят надежден и професионален партньор в организацията на погребение, предлагайки лесен достъп до различни опции и услуги, които могат да облекчат този труден процес.

 

Със своята широка гама от обяви и услуги, Zor.bg се утвърждава като ценен ресурс за българските потребители, които търсят удобен и надежден начин да се свържат с други хора за търговски цели или лични нужди. Сайтът продължава да разширява своето присъствие и да подобрява своите услуги, за да отговори на растящите изисквания на своите потребители.