Get Adobe Flash player

Продава се фирма, притежаваща лиценз за туроператор и туристически агент. Фирмата притежава застраховка професионална отговорност на туроператора до април 2018 година. Дружеството е новосъздадено (2017 г.), не е извършвало никаква дейност, без каквито и да било задължения към НАП, НОИ, ЧСИ, доставчици, банки и др. За удостоверяване липсата на задължения Ви се предоставят съответните Удостоверения от НАП, КЧСИ, БНБ и др.  Причина за продажбата – дружеството е създадено е с цел да бъде препродадено.

Защо да закупите готова туроператорска фирма – защото получавате готов туроператор веднага и няма да пропуснете следващия сезон – можете да започнете да работите чрез фирмата до 1 седмица от покупката й.

Цена: 10 000 лева.

Кадастра ЕООД, гр. София, ж.к. Хиподрума, бул. Цар Борис III № 19, ет. 4, ап. 32

телефон: 02/9588477, 0886 29 28 60

Разбира се, решението дали да закупите готов лицензиран ТО и ТА или да регистрирате собствен туроператор и/ или туристически агент, зависи единствено и само от ВАС и от отговора на въпроса: С колко време разполагате? -запознайте се с процедурата по РЕГИСТРАЦИЯ НА ТУРОПЕРАТОР И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ!

Follow Us On Twitter - Image


Избор на език

За връзка с нас

Анкета

При регистрация на фирма за Вас е решаващо/а:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote:

В момента има 61  гости и няма потребители и в сайта