Регистрация на ЕООД – 199 лв. тотал, Регистрация на ООД – 199 лв. тотал, регистрация на ЕТ – 100 лв. тотал, пререгистрация, промяна на обстоятелства, правни и счетоводни консултации – (02/9 588 477) viber(+359)887 823 441)

Избор на език

В момента има 88  гости и няма потребители и в сайта

Регистрация на ООД

Как се развива производството по регистрация на ООД в Търговски регистър
Как се развива производството по регистрация на ООД в Търговски регистър и какво представлява дружеството с ограничена отговорност, какви са видовете правни форми на търговска дейност? Това ли са въпросите, които Ви вълнуват? Не вярвам! Ако все пак толкова много Ви интересуват тези теоретични въпроси, щяхте да завършите право или счетоводство и контрол. Ако не сте завършили някоя от горните специалности, но въпреки това искате да получите теоретични знания по темата, google знае всичко.
Тук няма да Ви занимаваме с теоретични разработки и абстракции, а ще преминем по същество. В случай, че сте преценили да развивате бизнес в съдружие с още едно или повече физически и/или юридически лица, тогава сте попаднали на подходящото пространство в интернет пространството.

Ако смятате да развивате търговска дейност самостоятелното, моля не си губете времето и преминете към Регистрация на ЕООД или Регистрация на ЕТ.

Предварителните въпроси, върху които е добре да помислите, преди да престъпите към регистрация на ООД:
- В равни квоти ли ще бъде разпределен капитала между съдружниците? Не крие ли това разпределение рискове за бъдещата дейност на дружеството?
- Всички съдружници ли ще участват в управлението на ООД? Само един от съдружниците ли ще бъде управител и ако „да” имате ли си необходимото доверие?
- Участието в капитала на дружеството равен брой гласове ли ще дава на съдружниците в общото събрание или по - добре съотношението да е различно?
На тези и още други подобни въпроси е препоръчително да получите информирани отговори, преди да престъпите към регистрация на ООД, защото след като регистрирате дружеството ще бъде късно, по – трудно, а понякога невъзможно (при липса на съгласие от страна на всички съдружници) да предотвратите последиците, ако вземете неинформирани решения.

Екипът на Кадастра ЕООД с удоволствие ще Ви помогне да при вземане на решение по горепосочените въпроси.

ЗА ДА ЗАПОЧНЕМ ПРОЦЕДУРАТА ПО РЕГИСТРАЦИЯ НА ООД Е НЕОБХОДИМО ДА НИ ДАДЕТЕ СЛЕДНАТА ИНФОРМАЦИЯ:
• Фирма на дружеството - фирмата на дружеството е всъщност името на юридическото лице (моля уточнете поне две възможности, за да имате вариант, ако първата възможност отпадне, защото името е заето)
•Точен адрес за седалище и адрес на управление с пощенски код - с оглед специфичните функции на този адрес запознайте се предварително с нашите услуги:
СЕДАЛИЩЕ НА ФИРМА;
ОФИС АДРЕС НА ФИРМА;
ДАНЪЧЕН АДРЕС;
• Данните на съдружниците по лична карта;
• Данните на управителя /управителите на дружеството;
• Как ще бъдат разпределени дяловете между съдружниците /в равни квоти или не/;
• Размер на капитала - 2 лв. или по – висок капитал.

Ако имате запитвания или неясноти във връзка първоначалната информация, която ни е необходима, за да стартираме процедурата по регистрацията на Вашата нова фирма, свържете се с нас чрез формата за Online КОНСУЛАЦИИ. 
Ако не сте сигурни, че регистрацията на ООД е най-подходящата форма за Вашия нов бизнес разгледайте и останалите процедури относно регистрация на ЕООД или регистрация на ЕТ като задължително сравните предимствата и недостатъците при регистрация на ЕТ, ЕООД/ООД.

Какво Ви предлага Кадастра ЕООД?
С нашата услуга ние:

• Ще извършим вместо Вас цялата процедура по регистрация на фирма.
• Ще Ви консултираме компетентно какъв тип фирма да изберете.
• Ако желаете ще запазим избраното от Вас име на фирмата.
•Ще изготвим необходимата учредителна, организационна и търговска документация, необходима за регистрация на фирма (дружествен договор, договор за управление и др.) 
• Ще попълним необходимата документация за регистрация на Вашата фирма вместо Вас, което изисква специални познания.
• Ще платим за Вас в банка необходимите държавни такси за регистрация на фирма.
• Ще Ви съпроводим при нотариус за заверка на необходимите документи.

КОЛКО ЩЕ ВИ СТРУВА? 
РЕГИСТРАЦИЯ НА ООД  – 199 лева.
Обявените от нас цени са крайни, без допълнителни доплащания, БЕЗ скрити такси, обявени в текстове с дребен шрифт! Сумата включва всички държавни такси, нотариални такси, банкови комисионни и такса за услугата ни, както следва:
Автоматични фирмени печати изработваме по желание на клиента. Цените започват от 20 лв. и не са включени в горепосочената цена.

ПАКЕТИ:

Малък бизнес – 215 лв., включва:

-регистрация на ЕООД/ООД (с включени всички такси: на Търговски регистър, банкови и нотариални такси, вкл. и таксата за услугата);

- автоматичен фирмен печат;

Среден бизнес– 260 лева, включва

-регистрация на ЕООД/ООД (с включени всички такси: на Търговски регистър, банкови и нотариални такси, вкл. и таксата за услугата);

- автоматичен фирмен печат;

 - Регистрация в КЗЛД като администратор на лични данни – регистрацията е задължителна! Вие избирате сами ли ще извършите процедурата по регистрация или ще използвате услугите на Кадастра ЕООД

Пълен бизнес пакет – 360 лева, включва

-регистрация на ЕООД/ООД (с включени всички такси: на Търговски регистър, банкови и нотариални такси, вкл. и таксата за услугата);

- автоматичен фирмен печат;

-Регистрация в КЗЛД като администратор на лични данни – регистрацията е задължителна! Вие избирате сами ли ще извършите процедурата по регистрация или ще използвате услугите на Кадастра ЕООД 

- Регистрация по ДДС
ПАКЕТ за ЦЕНИТЕЛИ - 270 лева пакетна цена, която включва:
-регистрация на ЕООД/ООД (с включени всички такси);
-автоматичен фирмен печат;
-100 броя визитки;
-1 брой фактурник с данните на вашата нова фирма.
Цените са окончателни и върху тях не се начислява ДДС. Всички цени са в български левове. Анкета

При регистрация на фирма за Вас е решаващо/а:
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
  • Votes: (0%)
Total Votes:
First Vote:
Last Vote: